SI damesschoenen: voor de modebewuste vrouw die altijd op zoek is naar iets bijzonders

Een ultiem draagcomfort, luxe en elegantie, een damesschoen met bijzondere trendy details, dat was het uitgangspunt van een Amsterdamse styliste toen zij eind jaren ’90 haar eerste collectie damesschoenen ontwierp. En dit is waar het merk SI nog steeds voor staat. 

Si Damesschoenen: De twee SI-iconen, de mocassin en de ballerina, hebben een heerlijk voetbed en zijn gemaakt van luxe en kwalitatief hoogstaande materialen. Een genot om te dragen!

Wat maakt de SI damesschoen zo bijzonder? Een team van ontwerpers verdiept zich in de modebewuste vrouw die gevoel heeft voor kleur en luxe materialen en volgt de laatste internationale modetrends. Op basis daarvan ontwerpen zij een schoen die vertrouwd maar tegelijkertijd ook vernieuwend is door subtiele details toe te voegen. Het resultaat is een luxe, stijlvolle maar ook comfortabele schoen voor de moderne vrouw.

De damesschoenen van SI zijn alleen te koop bij een selectief gekozen netwerk van exclusieve schoenen- en modezaken. Kijk hier voor de verkooppunten!